Frank snijdt hout! Deel 2: De logistieke kracht van Houthandel de Graafschap

Nieuws

In het tweede deel van de serie ‘Frank snijdt hout’ geeft vestigingsmanager Frank Lucassen ons een kijkje achter de schermen bij Houthandel de Graafschap. In dit deel vertelt hij je alles over de logistieke kracht van het bedrijf uit Didam én de voordelen voor jou. Lees maar mee!

Heb je het eerste deel van Frank snijdt hout gemist? Lees het hier

“Korte lijnen en ruime voorraden; dát is waar we bij Houthandel de Graafschap voor staan. Onze klanten voorzien van de allerbeste producten waarbij we service heel belangrijk vinden. Eenvoudig bestellingen plaatsen, zonder lange levertijden, hoort daar natuurlijk bij. Wanneer je voor 11 uur een bestelling plaatst heb je de producten veelal dezelfde dag in huis. Met onze ruime voorraden geldt dat zeker voor hout, plaatmateriaal en tuinhout”, vertelt Frank enthousiast.

Bezorgen of afhalen; alles kan!

Wil je helemaal geen omkijken hebben naar je bestelling? Dan maakt Houthandel de Graafschap het extra makkelijk voor je. “Binnen een straal van vijftien kilometer leveren we de bestelling bij klanten aan de deur. Met eigen vrachtwagens, drie ervaren chauffeurs en één chauffeur in opleiding, kunnen we snel schakelen. Afhalen kan natuurlijk ook. Wij zorgen dat de bestelling op het gewenste tijdstip klaarligt. En door onze drive-inhal zijn klanten zo weer op weg. Onze ruime openingstijden worden ook gewaardeerd. Zo kan je bestellingen al vanaf 7 uur ’s ochtends ophalen en zijn we tot 17.30 uur open.”

We proberen op alle vlakken zo goed mogelijk met de klant mee te denken. Waar mogen wij jou mee helpen?

Terug naar overzicht