X
  • Gemakkelijk in huis
  • Altijd op voorraad
  • Gratis bezorgen vanaf €150,-*
  • Gemakkelijk betalen met iDeal
  1. Home  »  
  2. Over ons

‘Wat vliegt de tijd, we bestaan alweer 30 jaar!’

Het was 1989: dé start van Houthandel De Graafschap. In 30 jaar tijd is er veel gebeurd. We zijn gegroeid, in onze kennis én in ons kunnen. We zijn groter geworden, maar hebben de intimiteit van ons bedrijf met hart en ziel bewaakt. Want dat onze klanten zich thuis voelen bij ons, dat vinden wij het allerbelangrijkste!

Alles in huis. Altijd.

Hoe zich dat uit? Door onze houtdrive-in rijden klanten zó bij ons naar binnen. De koffie staat klaar en wij schieten ze maar al te graag te hulp voor advies, sjouw- en leverwerk of zomaar een praatje. Daarnaast willen wij onze klanten helpen bij het hele proces. Dit is één van de redenen waarom wij alles in huis hebben: van gereedschap tot aan bevestigingsmaterialen. Want onze klanten? Die hebben het al druk genoeg.

Alleen de beste oplossing

Elk project heeft haar eigen uitdaging. En of het nu draait om hoe sterk een materiaal is, welke kleur het heeft of een last-minute klus: wij denken graag met onze klanten mee. Want naast houtleverancier, zijn wij ook sparringpartner én adviseur. Zo komen we samen met de klant altijd tot de allerbeste oplossing.

Heb je specifieke wensen?

Neem contact met ons op