Schuifdeurkast op maat: dé finishing touch van jouw interieur

Een huis voelt pas een thuis als de sfeer goed is. Dat heeft alles te maken met de inrichting en de uitstraling. Net als al het andere meubilair in huis, zijn kasten ook heel bepalend voor het interieur. De tijd dat een kast alleen dienst deed als praktische opbergruimte is allang verleden tijd. Wil je van jouw kast een echte eyecatcher maken, die helemaal opgaat in jouw interieur? Dan is een schuifdeurkast op maat van Skantrae echt wat voor jou. Bij Houthandel de Graafschap hebben we hier zelfs een speciale showroom voor, waarbij onze specialisten voor je klaarstaan. Zodat je écht de juiste keuze maakt.

Wanneer je onze showroom binnenkomt merk je het al; er is echt heel veel mogelijk. Van verschillende diktes hout tot verschillende kleuren en legio opties aan handvatten, profielen en omlijstingen. Maar wees gerust, we helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes. Dat doen we door veel vragen te stellen. Zo willen we graag eerst van je weten waar de kast komt te staan en met welk doel. Dient het als finishing touch van de woonkamer of als praktische oplossing in de bijkeuken of als kledingkast op de slaapkamer? Daarnaast horen we graag naar welke stijl je op zoek bent. Strak of landelijk, industrieel of klassiek. We vinden altijd een stijl, passend bij jouw interieur. Hebben we dit helder in kaart, dan wordt het tijd om de kast te gaan samenstellen. Dat doen we met een speciaal ontwerpprogramma, zodat je direct kunt zien hoe de kast eruit komt te zien.

Schuif- of draaideur op maat?

Maar er is meer. Om je kast een persoonlijke uitstraling te geven kun je kiezen uit verschillende accessoires. Speel met kleuren of voeg verlichting toe. En wil je toch liever een draaideur in jouw kast? Dan is dat ook mogelijk. Net als dat je helemaal naar wens de indeling van het interieur van de kast kunt bepalen. Lades, legplanken en hanggedeelten. Benut de ruimte optimaal voor maximale opbergruimte.

Geen omkijken naar

Wanneer je ons benadert voor een kast op maat is het handig om te weten wat de maten van de kast moeten worden. Dat helpt ons in het ontwerpproces en zo heb je direct een passende offerte in handen. Wanneer je jouw perfecte kast hebt gevonden, hebben we de exacte maten van je nodig. Je mag zelf de maten opnemen, maar we kunnen ook één van onze specialisten naar je toe laten komen. Datzelfde geldt voor het monteren. De kasten worden, vaak al binnen vijftien werkdagen, geleverd en voorzien van een uitgebreide handleiding. Wil je het monteren toch liever aan ons overlaten zodat je hier geen omkijken naar hebt, dan is dat ook mogelijk.
Zo werken we samen aan jouw ideale schuifdeurkast op maat. Zodat jouw huis een echt thuis wordt.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak door jouw gegevens in het formulier hieronder achter te laten en ontdek het in onze showroom (openingstijden: ma t/m vr 07.30 – 16.00u, za 08.30 – 11.00u). Of neem contact [link] met ons op.

Wil je langskomen? Bezichtigingen doen wij op afspraak, zo kunnen we écht de tijd voor je nemen.

Showroom bezoek

Maak via dit formulier eenvoudig en vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Afspraken zijn mogelijk van maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 16.00 uur en op zaterdag van 08.30 tot 11.00 uur. Na het inzenden van het formulier krijg je nog een bevestiging van de gewenste datum en tijd.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • :