X
  • Gemakkelijk in huis
  • Altijd op voorraad
  • Gratis bezorgen vanaf €150,-*
  • Gemakkelijk betalen met iDeal
  1. Home  »  
  2. Bezorgen

Bezorgen producten

Doosgoed

Voor het doosgoed rekenen wij € 7,50 verzendkosten, bij bestelling met een waarde boven de € 150,- (particulieren) verzenden wij gratis.

Het doosgoed verzenden wij met een betrouwbare en landelijke transportdienst die werkzaam is in heel Europa, onze partners hierin zijn DHL en POST NL.

De levertijd is circa 2 à 3 werkdagen voor Nederland en 3 tot 6 werkdagen voor België.

Via het Track en Trace nummer wat wij je mailen kun je jouw zending nauwkeurig volgen.

Alles wat in een doos kan, voor 16:00 uur besteld dezelfde dag al verzonden.

Hoe werkt onze transportdienst?

Woon je binnen een straal 20 km vanaf Didam: Dan rekenen wij € 15,00 verzendkosten voor bestellingen tot € 150,- incl btw. Boven de € 150,- vervallen de verzendkosten.

De levertijd bedraagt 1 tot 3 werkdagen, en kan in overleg per dagdeel worden afgestemd met onze planner. De leveringen vinden plaats op maandag t/m vrijdag tussen 7:30 en 17:00 uur, en op zaterdag in overleg.

Woon je in het overige deel van Nederland of in België?

Dan verdelen wij de zendingen in doosgoed en langgoed.

Zie de informatie hierboven.

Langgoed

Voor langgoed wordt een eenmalige toeslag berekend van € 75,00 incl. BTW, bij bestelling met een waarde boven de €1000,- incl btw vervalt de toeslag. Helaas is het nog niet mogelijk langgoed naar België te verzenden. Alle orders met langgoed worden met de vrachtwagen bij u afgeleverd.

Omdat dit een kostbare levering betreft is het erg belangrijk dat u op de aangegeven afleverdag aanwezig bent op de afleverlocatie of via een briefje aangeeft dat het bijvoorbeeld bij de buurman of in de tuin afgeleverd mag worden. De leverdag wordt van tevoren met je gecommuniceerd door de transporteur, helaas is met hen geen tijdstip af te stemmen.

Ander afleveradres

Je hebt de mogelijkheid om een afwijkend afleveradres op te geven. Bijvoorbeeld die van je werk of wanneer je het product cadeau wil doen.

Heb je nog een vraag met betrekking tot het bezorgen van jouw producten? Bel ons gerust op 0316-342007.

Bekijk onze contactgegevens