Deurcilinders: de sleutel tot volledige veiligheid

Dat een mooie deur het visitekaartje is van een gebouw of woning hoeven we je vast niet uit te leggen en dat het een functionele waarde heeft is ook niet nieuw. Een goed functionerende deur staat of valt met een passende cilinder die ervoor zorgt dat het deurslot goed wordt afgesloten en jou een veilig gevoel geeft. Bij Houthandel de Graafschap begrijpen wij dit. Niet voor niets dat wij onze jarenlange ervaring inzetten om jou hiermee te helpen. En wist je dat in de meeste gevallen de cilinders dezelfde dag al voor je klaar liggen wanneer je deze voor 11 uur besteld én dat je voor het bestellen van sleutels ook bij ons terecht kunt?

Deurcilinders: keuzes maken voor perfectie

De mogelijkheden met deurcilinders zijn eindeloos. Heb je al nagedacht of je alle cilinders van jouw woning of pand gelijk sluitend wilt hebben, waardoor je maar één sleutel nodig hebt om alle ruimtes af te sluiten? Of wens je liever een variant waarbij je door middel van een knop de ruimte aan de binnenkant af kunt sluiten, zonder een sleutel te hoeven gebruiken? Het zijn slechts enkele vraagstukken die om de hoek komen kijken wanneer je een keuze moet maken voor de juiste deurcilinder. Maar wees gerust, wij staan je graag bij om je hiermee te helpen. En weet je niet precies de juiste maten? We komen graag bij je langs om deze op te meten, terwijl we op aanvraag de cilinders ook ter plaatse monteren. Zo helpen wij jou de juiste keuze te maken. Dat geeft een veilig gevoel, toch? Zeker wanneer je weet dat al onze cilinders voorzien zijn van het SKG**-keurmerk. En wil je desgewenst cilinders gebruiken die het SKG ***-label voeren, dan zorgen wij daar ook voor. Uiteraard mét certificaat.

Sleutelplan voor optimale controle

Overzichtelijk bepalen wie er toegang heeft tot welke ruimte. Met een sleutelplan heb jij de controle in handen. Daar helpen we je natuurlijk graag bij. Samen bekijken we wie er toegang krijgt tot welke ruimte, waarna wij de rest van het proces verzorgen. En wil je helemaal voorbereid zijn op de toekomst? Dan is de app blueCompact van Winkhaus – één van de merken waar wij mee samenwerken – wat voor jou. Met de app, in combinatie met de cilinders van Winkhaus, bepaal je eenvoudig én op afstand wie er toegang heeft tot jouw bedrijfspand of woning. Zelfs tot op de minuut nauwkeurig. Zo laat je niets aan het toeval over. Net als wij.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze specialisten.

Bezoek de webshop Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Terug naar overzicht