Duurzaam hout voor een groenere toekomst

Bij Houthandel de Graafschap begrijpen we het belang van verantwoord bosbeheer en het behoud van onze kostbare bossen. Daarom leveren we uitsluitend hout en plaatmateriaal dat zorgvuldig is uitgezocht en afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Wij zijn dan ook blij met onze PEFC– en FSC®-certificering. Zo kunnen we jouw project voorzien van door ons gesorteerde kwaliteitshout én dragen we bij aan een groenere toekomst voor ons allemaal.

NAAR DE WEBSHOP     Bel voor advies

Waarom duurzaam hout?

Milieuvriendelijk

Wij vinden duurzaamheid geen keuze, maar een basisvoorwaarde waar we al jarenlang, iedere dag met volle overtuiging mee bezig zijn. De keuze om ons hout uitsluitend uit bossen te halen die op verantwoorde wijze worden beheerd is voor ons dan ook logisch. Hier wordt alleen hout geoogst dat kan worden vervangen, waardoor het behoud van biodiversiteit toeneemt en er minder ontbossing plaatsvindt.

Kwaliteit en Duurzaamheid

Ons hout staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Het hout dat we leveren is zorgvuldig geselecteerd om aan de hoogste normen te voldoen. En zo heb jij altijd het allerbeste hout in handen voor jouw project.

Ons hout en plaatmateriaal

Bij Houthandel de Graafschap kun je terecht voor onder andere:

  • Houtsoorten: Douglas, Grenen, Mahonie, RedCedar, Vuren
  • Plaatmaterialen: MDF, OSB, Underlayment, Populier multiplex, Okoume Multiplex, Tricoya, Betontriplex, Spaanplaat
  • Plinten en lijstwerk op basis van vochtwerend MDF, verlijmd grenen of hardhout.

BESTEL SNEL JOUW HOUT IN DE WEBSHOP

Waar mogen we jou bij helpen?

Heb je vragen over ons hout of wil je advies over de beste keuze hout en plaatmateriaal voor jouw project? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag verder.