X
  • Gemakkelijk in huis
  • Altijd op voorraad
  1. Home  »  
  2. Wiki  »  
  3. Categorie: Hoveniers  »  
  4. Gaaspaneel

Jouw tuin afsluiten met een gaaspaneel

Je ziet ze vaak staan bij publieke terreinen: gaaspanelen. Maar wist je dat een gaaspaneel ook erg geschikt is voor het afsluiten van jouw tuin? Er zijn diverse gaaspanelen of draadpanelen verkrijgbaar. Wij praten je bij.

Gaaspanelen zijn stevig en stabiel

Ze worden niet voor niets ingezet bij evenementen: een gaaspaneel is erg stevig en stabiel. Een prima oplossing voor jouw tuin dus! Draadpanelen zijn er in verschillende sterkten. Een draadhek of draadpaneel kan lastig doorgeknipt worden. Daarnaast geldt: hoe dikker het draad, hoe lastiger het is om te knippen. Kortom: gaaspanelen zijn een prima oplossing voor een hek of schutting.

Een gaaspaneel bevestigen

Wanneer draadpanelen goed bevestigd worden, kunnen ze jarenlang mee. Gaaspanelen zijn er in verschillende maten: kies bijvoorbeeld voor het standaardformaat gaaspaneel van 180x180 of voor het formaat 90x180. Er bestaan diverse bevestigingssystemen voor gaaspanelen en ook hiervoor geldt: ze zijn er in diverse kwaliteiten. Wij adviseren je graag welke bevestiging voor jouw draadhek geschikt is.

Geplaatst in
Categorie: Hoveniers