Zwarte stalen Svedex-kozijnen direct uit voorraad leverbaar

Nieuws

Zoals je misschien wel weet is Houthandel de Graafschap leverancier van Svedex-deuren en -kozijnen. Zwarte kozijnen leverden we al, maar de variant Svedex Match in de kleur diepzwart is nieuw én direct uit voorraad leverbaar. Benieuwd naar de specificaties van deze kozijnen? Je leest het hier!

De trend van dit moment zijn zwarte, stalen kozijnen. Niet zo gek, want ze zijn tijdloos en passen bij elk interieur. Of je nu voor een stoere, moderne look gaat of kiest voor een meer klassieke uitstraling, deze kozijnen zijn de eyecatcher in elke woning.

Aan alles gedacht

Bij Houthandel de Graafschap gaan we alleen voor de allerbeste kwaliteit. Daar selecteren wij onze leveranciers ook op. Svedex voldoet aan al deze eisen en heeft met de Svedex Match weer een hoogwaardig kozijn weten toe te voegen aan de collectie. Deze kozijnen zijn uitgevoerd in een nieuwe kleur: diepzwart, mat (bij benadering RAL 9005). Daarnaast hebben ze een duurzaam karakter en zijn ze afgelakt in Superlak®-kwaliteit. Deze hoogwaardige laklaag beschermt de deur tegen krassen, vlekken en zelfs vingerafdrukken. Bovendien is de lak ongevoelig voor uv-licht, zodat zwart echt zwart blijft.

Eenvoudig monteren

Maar dat is niet alles. Ook de montage gaat, door het gepatenteerde klemsysteem, eenvoudig en snel. En doordat het een opdekuitvoering zonder bovenlicht betreft is het geschikt voor binnendeuren voor zowel nieuwbouw als renovatie. De opdek-stijlenset is voorzien van montagemateriaal en zwarte, paumelle scharnieren. En het mooiste? De kozijnen zijn direct leverbaar! Zo heb je in een razendsnel tempo de kozijnen gemonteerd. Ben je op zoek naar een passende Svedex-binnendeur? Bezoek dan onze showroom en bekijk alle opties.

Terug naar overzicht