X
  • Gemakkelijk in huis
  • Altijd op voorraad
  1. Home  »  
  2. Wiki  »  
  3. Categorie: Hoveniers  »  
  4. Betonpalen

Betonpalen: de perfecte basis voor jouw schutting

Ga je aan de slag in de tuin en wil je daar ook een mooie, onderhoudsarme, schutting plaatsen? Kies er dan voor om de schutting te plaatsen op betonpalen. Door te kiezen voor betonpalen staat de schutting namelijk niet in direct contact met de ondergrond, wat jouw betonpalen schutting van een langere levensduur garandeert.

Betonpaal antraciet

Wij hebben verschillende keuzes in betonpalen. Kies bijvoorbeeld voor een betonpaal antraciet met diamantkop: deze betonpalen zijn behalve mooi van kleur, ook glad en hebben een lange levensduur. Antraciet betonpalen zijn te gebruiken als tussenpaal, eindpaal of beginpaal. Let er wel op: antraciet betonpalen zijn als schutting erg zwaar om te plaatsen. Voldoende mankracht is dus zeker aan te raden.

Betonpaal met sleuf

Weg met dat bevestigingsmateriaal als je kiest voor een betonpaal met sleuf. Door middel van een onderbetonplaat, waar je de betonpalen met sleuf in kan bevestigen, staat de schutting in mum van tijd. De betonpalen met sleuf zijn verkrijgbaar in antraciet en grijs. Neem contact met ons op als je meer informatie wil over betonpalen of voor het doen van een bestelling.

Geplaatst in
Categorie: Hoveniers