Maatwerk deuren

Een deur is in eerste instantie een praktisch item van jouw woning. De tijd dat het alleen dienst deed als afscheiding tussen twee ruimtes of als toegang tot jouw huis is verleden tijd. Een goed gekozen deur kan zowel het interieur als exterieur van jouw huis een totaal andere uitstraling geven. De mogelijkheden van zowel binnen- als buitendeuren zijn eindeloos.

Benieuwd naar alle opties?  Bezoek dan onze showroom waar je deuren vindt van merken als Albo, Blecks, Svedex, Skantrae, Theuma en Weekamp. Je krijgt hier een goede indruk van alle mogelijkheden en advies. Of het nu gaat om een deur van hout, aluminium of staal, een stompe deur, opdekdeur of een deur met stalen of houten kozijnen, wij helpen je graag bij het vinden van de juiste deur.

BEZOEK ONZE SHOWROOM     Of bel voor een afspraak

De specialist

Voor elke woonstijl hebben wij een passende deur. Bij ons stel je deze zelf samen. Maar ook voor het inmeten of kozijnen en deurbeslag zit je bij ons goed. Jij kiest de deur die bij jou past, wij doen de rest. Net zo handig, toch?

De voordelen voor jou:

  • Inmeetservice
  • Afhangservice
  • Keuze uit diverse merken
  • Advies van specialisten
  • Alles onder één dak; van deur tot deurbeslag- en cilinders en kozijnen.

Raak geïnspireerd in onze showroom

Een deur wil je zien, het materiaal wil je voelen en je wilt ervaren wat er allemaal mogelijk is. Alleen zo kom je tot de juiste keuze. Zeker wanneer een specialist je daarin adviseert en alle opties laat zien. Laat je inspireren in onze showroom met binnendeuren, buitendeuren en bijpassend hang en sluitwerk. Wil je langskomen? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. Zo kunnen we écht de tijd voor je nemen.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Of bel voor een afspraak

Projecten