X
  • Gemakkelijk in huis
  • Altijd op voorraad
  1. Home  »  
  2. Houthandel Beek

Dé houthandel voor Beek

Houten tuinmeubelen, dat is helemaal in op dit moment. Niet zo vreemd, want ook in uw tuin in Beek past het perfect. Duurzaam, makkelijk in het onderhoud en een natuurlijke look, dat maakt houten tuinmeubelen zo populair. De showroom van Houthandel de Graafschap in Didam ligt slechts enkele kilometers bij Beek vandaan. Daar vindt u een groot assortiment aan tuinhout, waaronder houten tuinmeubelen.

Compleet assortiment bij Houthandel de Graafschap

Toch fijn dat u vanuit Beek gewoon naar een echte specialist kunt voor uw (houten) bouwmaterialen. Want bij Houthandel de Graafschap treft u echte vakmensen om u te adviseren over plaatmateriaal, houten balken, houten palen, deuren en kozijnen en tuinhout. Maar ook over materialen die u misschien niet zou verwachten bij een houtleverancier. Want ons assortiment houdt niet op bij houten bouwmaterialen. We leveren tevens producten als isolatiemateriaal, ijzerwerk en andere benodigdheden. Kom naar ons magazijn en onze showroom en laat u verrassen. U bent er zo vanuit Beek.

FSC hout, dat is de standaard

Bij houthandel de Graafschap treft u hout aan dat zo veel mogelijk duurzaam en milieubewust is geproduceerd. Met recht dragen onze houten producten het FSC keurmerk.