Ontbijtsessie Keylite-dakramen en luchtdichtbouwen met MG Meuwissen Gerritsen

Nieuws

Altijd al willen weten hoe je op de juiste manier een Keylite-dakraam installeert of welke folie je het beste kunt gebruiken om luchtdicht te bouwen? Dan wil je de ontbijtsessie op donderdag 21 september bij Houthandel de Graafschap zeker niet missen!

Keylite biedt een compleet assortiment op het gebied van dakramen, rolgordijnen, houten zoldertrappen, gootstukken, elektrische bedieningskits en accessoires. Met een focus op ontwerptechnologie, ongeëvenaarde service en geroemde productondersteuning als norm, biedt het merk niet alleen de praktische keuze voor professionals in de bouw, maar ook de betrouwbare keuze voor huiseigenaren. Tijdens de ontbijtsessie vertelt de specialist van Keylite alles over de mogelijkheden van de producten en geeft hij tips hoe je deze het beste in de praktijk kunt toepassen.

De specialist van MG Meuwissen Gerritsen, bekend van onder andere de Miofol- en Polytex foliën, neemt je mee in de wereld van het luchtdichtbouwen. Zo vertelt hij hoe je de foliën het beste kunt toepassen in de gevel en op het dak. Daarbij vertrouwt hij op de decennialange kennis op het gebied van ontwikkeling en productie van technische bouwfolies. Het is dan ook niet voor niets dat het assortiment voor woningbouw, renovatie en utiliteitsbouw in bouwmaterialenhandels in de gehele Benelux te vinden is.

Wil je meer weten over deze onderwerpen? Dan zien we je graag op onze ontbijtsessie waarbij je al in 20 à 30 minuten je kennis, onder het genot van een lekker ontbijt, uitbreidt. Aanmelden is niet nodig. Je bent van harte welkom tussen 07.00 en 11.00u.

Datum:               donderdag 21 september
Tijd:                     tussen 07.00 – 11.00 u
Locatie:              Houthandel de Graafschap, Bieslook 12 te Didam

Zien we je dan?

Terug naar overzicht