Frank snijdt hout! Deel 9: De voordelen van de webshop

Nieuws

Een hoog serviceniveau: dát is wat we bij Houthandel de Graafschap belangrijk vinden. De komst van een webshop waar klanten snel en eenvoudig materialen kunnen bestellen hoort daar bij. In deze aflevering van Frank snijdt hout gaat bedrijfsleider Frank Lucassen hier verder op in. Want wat zijn nu echt de voordelen van deze webshop? Hij legt het je uit.

Heb je de eerste delen van Frank snijdt hout gemist? Je vindt ze hier.

“Allereerst moet ik zeggen dat ik echt in online zichtbaarheid geloof, net als dat producten goed vindbaar moeten zijn voor onze klanten”, begint Frank enthousiast te vertellen. “Hoe fijn is het dat klanten zelf achter hun computer of op de telefoon de voorraden en prijzen kunnen checken. Net wanneer het hen uitkomt. Daarbij zijn de producten stuk voor stuk voorzien van extra informatie. Zo is de webshop helemaal compleet.”

Alles op één plek

Frank heeft de afgelopen tijd heel wat uurtjes achter de computer doorgebracht om de webshop zo goed mogelijk in te richten. Alles om het de klant makkelijk te maken. En dat wordt gewaardeerd, want de eerste bestellingen zijn een feit. Maar dat betekent niet dat Frank en zijn team achterover leunen. “Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen een account aanmaken. Zo hebben ze altijd inzicht in de orderhistorie. In de toekomst willen we voor de zakelijke klanten ook de optie hebben dat ze facturen en offertes kunnen inzien. Zo vinden ze op één plek alles terug.”

Benieuwd naar de webshop en de voordelen? Neem direct een kijkje: https://webshop.houthandeldidam.nl/

Terug naar overzicht