Frank snijdt hout! Deel 5: de voordelen van een inkoopgroep

Nieuws

Bij Houthandel de Graafschap gaan we voor tevreden klanten. Altijd. Onze kennis helpt daarbij. Deze kennis en expertise zetten we graag in om jou verder te helpen. Zonde om niet te delen dus. En dat is wat onze vestigingsmanager Frank Lucassen doet in de serie ‘Frank snijdt hout’, waarin hij zijn visie op de houtbranche met jou deelt.

We zijn alweer bij het vijfde deel van ‘Frank snijdt hout’ aanbeland. Dit keer geeft Frank echt een kijkje achter de schermen, waarbij hij de keuze voor het lidmaatschap bij een inkoopgroep onder de loep neemt. Een organisatorische keuze die niet alleen voor Houthandel de Graafschap veel voordelen biedt, maar vooral voor jou als klant. Tipje van de sluier: misgrijpen van producten? Dat zit er in Didam niet in!

Heb je de eerste delen van Frank snijdt hout gemist? Je vindt ze hier

Houthandel de Graafschap staat voor kwaliteit én het ontzorgen van haar klanten. Met die gedachte worden er organisatorisch ook bepaalde keuzes gemaakt. Alles om de klant verder te helpen. Daarom besloot Frank twee jaar geleden een lidmaatschap aan te gaan met Transferro, een inkoopgroep. En dat levert de nodige voordelen op: “Wij willen onze klanten waar mogelijk ondersteunen. Dat doen we door ruime voorraden te hebben en een uitgebreid assortiment. Niet alleen op het gebied van de houtsoorten die we aanbieden, maar ook voor materialen in onze bouwshop.”

Alleen het beste is goed genoeg

“Als de klant hier wegrijdt, moet hij eigenlijk direct van start kunnen met zijn project. Kwaliteit leveren, tegen fatsoenlijke prijzen hoort daar bij. Daarnaast moet het assortiment altijd up-to-date zijn volgens de laatste normen van het bouwbesluit. Daarom zijn we sinds twee jaar aangesloten bij Transferro, een inkoopgroep die ervoor zorgt dat wij – door hun ruime voorraden – nooit misgrijpen. En mocht dat toch een keer voorkomen, dan hebben wij door dit lidmaatschap altijd een passend alternatief. De samenwerking verloopt heel prettig. Zij gaan voor het beste, net als wij. Alles om de klant zo goed mogelijk te bedienen.”

Wil jij ook zeker zijn van kwaliteitsvol materiaal, tegen gunstige tarieven en ruime voorraden? Neem gerust eens contact met ons op en ervaar de voordelen zelf.

Terug naar overzicht