Frank snijdt hout! Deel 4: Kozijnen maken met mahoniehout

Nieuws

Bij Houthandel de Graafschap gaan we voor tevreden klanten. Altijd. Onze kennis helpt daarbij. Deze kennis en expertise zetten we graag in om jou verder te helpen. Zonde om niet te delen dus. En dat is wat onze vestigingsmanager Frank Lucassen doet in de serie ‘Frank snijdt hout’, waarin hij zijn visie op de houtbranche met jou deelt.

Wil je zelf kozijnen maken? Lees dan gauw verder, want Frank vertelt je in dit vierde deel alles over het mahoniehout dat bij Houthandel de Graafschap voorradig is.

Heb je de eerste delen van Frank snijdt hout gemist? Je vindt ze hier

“Bij Houthandel de Graafschap zorgen we voor ruime voorraden zodat onze klanten niet misgrijpen. Zelfs mahoniehout in de juiste maten en op de juiste manier afgewerkt om kozijnen te maken ligt hier gewoon in de schappen. Daar zijn we wel uniek in”, vertelt Frank.

 Eenvoudig en topkwaliteit

“Het mahoniehout dat we aanbieden is al op maat (67 x 114 mm), geprofileerd en vol gevingerlast. Er zit geen grondverf op het hout. Daar hebben we bewust voor gekozen, zodat de klant ziet wat hij koopt. Om het kozijn te maken hoef je dus alleen nog maar de verbindingen te maken en je bent klaar. Voor het hout gaan we echt voor kwaliteit. Zeker bij producten als kozijnen, waarbij een lange levensduur een vereiste is. Importkwaliteit vinden wij dan ook niet geschikt.”

Ben je op zoek naar geschikt hout voor jouw kozijnen? Kom eens langs om het materiaal te bekijken of bestel het direct eenvoudig in onze webshop.

Terug naar overzicht