Frank snijdt hout! Deel 3: eenvoudig en snel de juiste deuren en kozijnen

Nieuws

We zijn alweer bij het derde deel van ‘Frank snijdt hout’ aanbeland. Dit keer richt Frank zich op jou als aannemer. Want de vestigingsmanager weet maar al te goed dat je in jouw werk als aannemer voor heel wat keuzes komt te staan om het jouw klant helemaal naar z’n zin te maken. Zo kan het uitkiezen van de juiste kozijnen of deuren een hele klus zijn. Zonde, want Frank heeft daar dé oplossing voor. Eenvoudig, snel en online. Lees maar!

Heb je de eerste delen van Frank snijdt hout gemist? Je vindt ze hier

Als aannemer wil je het de klant helemaal naar de zin maken, maar daardoor kom je wel voor heel wat keuzes te staan. Met bijvoorbeeld het uitkiezen van de juiste kozijnen of deuren. “Een woning is een thuishaven, daar wil je je thuis voelen. Maar dat kan alleen wanneer alle details kloppen én passen bij de bewoner”, zo vertelt Frank.

“Dat geldt dus ook voor kozijnen en deuren, beide echte eyecatchers in een woning. Je kan daar standaard producten voor kiezen, maar ik weet uit ervaring dat juist maatwerk het verschil maakt. En dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn, want wij helpen jouw klant graag verder.”

Deuren naar wens samenstellen

Het is dan ook niet voor niets dat er bij Houthandel de Graafschap een showroom is ingericht waar jouw klant alle opties en mogelijkheden kan bekijken. “Via een online tool, die klanten ook thuis kunnen gebruiken, stel je de deuren en kozijnen helemaal persoonlijk samen. Kleuren, materialen en ook het deurbeslag, alles is aanpasbaar. Zo ontstaat er een deur of kozijn die helemaal naar wens is van de klant.”

Klant optimaal ontzorgen

Op deze manier wordt jouw klant volledig ontzorgd bij het uitkiezen van de juiste producten. Daarnaast zorgen wij ook voor jou. “Zodra de klant bij ons de perfecte deur heeft uitgezocht nemen we jou ook de montage uit handen. Kiest men voor een Svedex-deur dan komt er vanuit dit merk een monteur langs. Maar wij kunnen, ook voor de andere merken, zelf een monteur regelen. Wij ondersteunen op die manier echt de aannemers. Ik zeg altijd: ‘het is net als het uitzoeken van een nieuwe auto. De klant hoeft dan zelf ook niet te helpen met het bouwen daarvan.’” En zo is het maar net, Frank!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees hier alles over onze deuren of informeer eens naar de mogelijkheden!

Terug naar overzicht