De kracht van regionale samenwerkingen

Nieuws

Regionale samenwerkingen. Bij Houthandel de Graafschap vinden we dat heel belangrijk. Want alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Het typeert onze werkwijze met onze klanten waarvoor we echt als samenwerkingspartner willen fungeren. Dat betekent ook dat we samenwerkingen met concullega’s uit de branche niet uit de weg gaan. Zo kunnen wij blijven doen waar we goed in zijn én tegelijkertijd jou als klant optimaal bedienen. Deze samenwerkingen zijn voor ons heel waardevol, maar het levert jou ook veel voordelen op. Lees maar!

Constructiehout, tuinhout, deuren en kasten op maat. Kortom, als het om hout gaat, ben je bij Houthandel de Graafschap aan het juiste adres. Ons hout- en plaatmateriaal wordt met zorg uitgezocht en is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Zo verzekeren wij je dat je altijd het állerbeste hout in handen hebt. Soms heb je voldoende aan ruw materiaal dat je eenvoudig in onze drive-in hal kunt inladen.

Bewerkt hout

Maar ook voor bewerkt hout kun je bij ons terecht. Voor deze bewerkingen werken wij samen met een partij uit de buurt. Welke specifieke wens je ook hebt; of het nu gaat om een machinale houtbewerking, het afkorten van hout of het product voorzien van een profiel; wij helpen je ermee. En het mooiste? Vaak zijn de producten de volgende dag al klaar, terwijl je er verder zelf geen omkijken meer naar hebt. Geef jouw wens door en wij regelen de rest. Ideaal, toch?

Ontdek zelf de mogelijkheden en voordelen. Neem daarvoor contact met ons op!

Terug naar overzicht