De innovatieve kniebeschermers van FENTO

Nieuws

FENTO is een merk voor kniebeschermers waar comfort, duurzaamheid en ergonomie voorop staan. De FENTO kniebeschermers zijn ontwikkeld door fysiotherapeuten en worden aanbevolen door medische specialisten. De producten van FENTO zijn het resultaat van jarenlange ontwikkelingen en grondige tests.

De uitgangspunten van FENTO zijn:

  • Comfort
  • Flexibiliteit
  • Waterdichtheid
  • Lichtgewichtheid

De natuurlijke drukverdeling van FENTO zorgt voor gemak tijdens zowel het lopen als het knielen.

FENTO 100/150

De FENTO 100 is een inlayer die in iedere werkbroek past. Bovendien is dit model flexibel, waterdicht en ademend. De externe kniebeschermer FENTO 150 helpt rug- en knieklachten voorkomen door je gewicht over je knie en onderbeen te verdelen. De ergonomische wedge zorgt voor comfort onder alle omstandigheden. De FENTO 150 is tevens geschikt om aan te houden tijdens het lopen en zit zo lekker dat je amper merkt dat je op je knieën werkt.

 

FENTO 200 PRO/400 PRO

De 200 PRO en 400 PRO zijn ontworpen in samenwerking met medisch specialisten. Zodoende zijn deze beschermers ergonomisch zeer sterk en dat voel je in je rug en knieën. Ze zijn zeer slijtvast, flexibel en geschikt voor intensief gebruik. De band knelt niet in de knieholte en de beschermers hebben een perfecte pasvorm. Ze worden aanbevolen door zowel arbo artsen als fysiotherapeuten. Voorkom blessures met FENTO. De beste kniebeschermers voor de echte professional

Terug naar overzicht