De gezichten achter | Luuk Vredegoor

Blog

Jong talent een kans geven. Dat past bij Houthandel de Graafschap. De nu 18-jarige Luuk liep ruim drie jaar geleden stage bij Houthandel de Graafschap en is nu inmiddels een vaste waarde binnen het team. Elke dag stapt Luuk met veel enthousiasme op zijn fiets om vanuit Zevenaar, door weer en wind, naar zijn werk te fietsen. Waarom Luuk helemaal op zijn plek zit? Dat lees je hier.

Vanuit praktijkschool Symbion liep Luuk diverse stages om zo kennis te maken met verschillende branches. “Ik heb in diverse branches mogen stagelopen, maar daar had ik niet het fijne gevoel bij als bij Houthandel de Graafschap.” Voor zijn laatste stage koos Luuk voor de richting hout en logistiek. Vanuit school werd hij getipt over Houthandel de Graafschap.

Gevarieerd werk

Inmiddels zit zijn stage er alweer een tijdje op. En sinds afgelopen augustus is Luuk bij ons in dienst. “Ik doe echt van alles. Het meeste ben ik in de loods te vinden, waar ik spullen klaarzet. Met de heftruck help ik bij het laden en lossen van vrachtwagens, maar ik ga ook wel eens mee om materialen te bezorgen. Of ik doe onderhoudsklusjes, hiervan krijg ik vaak een lijstje met punten waar wat gedaan moet worden. Laatst heb ik nog meegeholpen met het herstellen van het straatwerk en het monteren van nieuwe magazijnstellingen. Heel divers dus. Ik werk graag met mijn handen, dus dat maakt het extra leuk.”

Collegialiteit

Maar het allerleukste vindt Luuk toch wel de sfeer onderling. “Ik heb heel leuke collega’s en ik kan met iedereen goed overweg.”

Terug naar overzicht