De binnendeur als eyecatcher in jouw woning

Blog

Een deur is in eerste instantie natuurlijk een praktisch item in je woning, om te dienen als afscheiding tussen twee ruimten. Maar wist je dat een goed gekozen binnendeur jouw huis een totaal andere uitstraling kan geven? Het is niet voor niets dat anno 2022 de binnendeur als ware eyecatcher wordt gezien. Wij vertellen je er meer over.

Visitekaartje

Of je nou net een nieuwbouwwoning hebt betrokken, een opknapper hebt gekocht of jouw bestaande huis wil voorzien van een nieuwe uitstraling; een binnendeur is zeer bepalend voor de look and feel van jouw woning. Bij Houthandel de Graafschap snappen wij het belang van een goed gekozen binnendeur. Sterker nog: wij vinden dat de binnendeur hét visitekaartje is van een woning. Ook bij onze klanten merken wij dat een deur tegenwoordig veel meer is dan alleen een praktische afscheiding. Tegenwoordig neemt men écht de tijd om een mooie en passende deur uit te zoeken.

Advies op maat

De mogelijkheden voor binnendeuren zijn eindeloos. Om te voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, kun je terecht in de showroom van Houthandel de Graafschap. Hier zijn zo’n 80 showdeuren te bekijken, waardoor je een goede indruk krijgt van de verschillende binnendeuren. Tegelijkertijd kun je in de showroom terecht voor advies over de mogelijkheden. Voor iedere stijl en budget is er immers een passende binnendeur beschikbaar.

Alles is mogelijk

Bij Houthandel de Graafschap werken we met vaste deurenleveranciers, namelijk ALBO, Blecks, Svedex, Skantrae en Weekamp. Of je nou kiest voor een deur van hout, aluminium of staal, een stompe deur, opdekdeur of een deur met stalen of houten kozijnen, wij kunnen het allemaal leveren. En wil je het plaatje helemaal compleet maken, dan zijn er ook bijpassende schuifdeurkasten op maat leverbaar.

Tip!

Ga je binnenkort een deur uitkiezen? Dan hebben wij nog een extra tip: vergeet ook zeker het deurbeslag niet! Dat doet namelijk heel veel voor de uitstraling van je deur. Om het je extra makkelijk te maken bieden wij daarom ook passend hang- en sluitwerk aan in onze showroom.

Wil je langskomen? We werken op afspraak, op deze manier kunnen we écht de tijd voor je nemen.  Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met Ronald Menting via 0316-342007 of info@houthandeldidam.nl.

Terug naar overzicht