X
  • Gemakkelijk in huis
  • Altijd op voorraad
  1. Home  »  
  2. Wiki  »  
  3. Categorie: Interieurbouw  »  
  4. Keukenkastscharnier

Keukenkast scharnier kiezen

Bij het kiezen van een nieuwe keuken, denk je er waarschijnlijk niet bij na. Toch kan een keukenkast scharnier een aanzienlijk verschil maken in het gebruik van de keuken. Wij hebben diverse keukenkast scharnieren in ons assortiment.

Soepele en sterke keukenkast scharnieren

Een keukenkastscharnier is harstikke functioneel, vandaar ook dat je er waarschijnlijk niet zo bij na denkt. Toch zijn er ontzettend veel keuzes te maken in ons aanbod keukenkast scharnieren. Rechte kastdeuren en zonder al te veel moeite de lades van jouw keuken openmaken? Kijk eens rond in onze winkel en verbaas je over ons grote aanbod van scharnieren voor de keuken.

Soorten scharnieren

Zie je door de velen scharnieren niet meer welke voor jou geschikt is? De 6 meest populaire scharnieren zijn de pianoscharnier, paumelle, kogelscharnier, klepscharnier, meubelscharnier en natuurlijk de keukenkastscharnier. Onze keukenkastscharnieren werken zonder pen en zijn zo weg te werken dat ze alle keukens geschikt zijn. Verder werken de scharnieren vrijwel geluidloos en zijn ze op één stand af te stellen.