X
  • Gemakkelijk in huis
  • Altijd op voorraad
  1. Home  »  
  2. Wiki  »  
  3. Categorie: Interieurbouw

Categorie: Interieurbouw

Berken multiplex

Berken multiplex is geschikt voor zeer veel doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan constructiewerk, aftimmerwerk, interieurbetimmering of voor meubels. Berken multiplex ziet er mooi uit en past dus in elk interieur!

Lees verder...

MDF & MDF plaat wit

MDF platen bestaan uit heel veel kleine houtvezels, die samengeperst en met elkaar verbonden zijn. De platen hebben een middelharde dichtheid en zijn heel goed te bewerken. Wij vertellen je meer over MDF platen.

Lees verder...

MDF lakdraagfolie

Dé basis voor iedere laklaag is lakdraagfolie! De mfd lakdraagfolie is folie dat aan beide zijden van MDF platen wordt bevestigd, zodat er met weinig verf toch een mooi, glad resultaat ontstaat.

Lees verder...

Vochtwerend MDF

Als de ruimte waarvoor je MDF platen gaat gebruiken erg vochtig is, raden wij aan om vochtwerend, ofwel watervast, MDF te gebruiken. Deze MDF platen zijn bewerkt met lijmsoorten die vochtbestendig zijn waardoor de MDF plaat haar natuurlijke sterkte en eigenschappen behoudt.

Lees verder...

Keukenkastscharnier

Bij het kiezen van een nieuwe keuken, denk je er waarschijnlijk niet bij na. Toch kan een keukenkast scharnier een aanzienlijk verschil maken in het gebruik van de keuken. Wij hebben diverse keukenkast scharnieren in ons assortiment.

Lees verder...

Pianoscharnier

De naam zegt het al: pianoscharnieren worden meestal gebruikt voor het maken van piano’s. Dit komt door de vorm van de pianoscharnier: deze is lang en dun. Maar een pianoscharnier kan ook worden gebruikt voor een kastdeur of andere doeleinden.

Lees verder...

Melamine platen

Melamine is een dun laagje papier met een kunstharstlaagje dat op een multiplex plaat wordt gesmeerd. Door dit laagje zijn de planken beter beschermd tegen krassen, verkleuring én goed te onderhouden.

Lees verder...

Houtlijm

Voor de verlijming van hout wordt er meestal houtlijm gebruikt, maar ook hierin zijn weer verschillende soorten te onderscheiden. Welke houtlijm voor jouw project geschikt is? Wij praten je bij.

Lees verder...

Siliconenkit

Siliconenkit wordt na gebruik een rubberachtig goedje en wordt gebruikt als afdichtmiddel: bijvoorbeeld voor op de badkamer of in de keuken. Het materiaal is zeer elastisch en hecht aan bijna alle oppervlakten.

Lees verder...