X
  • Gemakkelijk in huis
  • Altijd op voorraad
  1. Home  »  
  2. Wiki  »  
  3. Categorie: Hoveniers  »  
  4. Tuinschermen & hardhouten tuinschermen

Tuinschermen & hardhouten tuinschermen

Het mooie weer komt eraan. Tijd om naar buiten te gaan! En wanneer je lekker in de tuin zit, is het wel zo fijn om mooie tuinschermen te hebben. Tuinschermen geven een beschut en knus gevoel én beperken de inkijk. Naar wat voor een tuinscherm ben jij op zoek?

Verschillende soorten tuinschermen

Wist je dat er, naast houten tuinschermen, ook geluidswerende of betonnen tuinschermen op de markt zijn? Geluidswerende tuinschermen dempen 30 decibel van het geluid en zijn helemaal ecologisch. Maar een tuinscherm van hout is nét zo mooi en stukken betaalbaarder.

Hardhouten tuinscherm

Kies je voor een schutting van hout? Dan is een tuinscherm van hardhout erg geschikt. Hardhout is van hele goede kwaliteit en bestendig tegen weer en wind: jouw hardhouten tuinscherm kan dus geen kant op! In onze showroom helpen we je graag verder met jouw keuze voor een tuinscherm van hout.

Regels plaatsen tuinschermen

Zodra je aan de gang gaat met het plaatsen van een tuinscherm, is het belangrijk om goed naar de regels te kijken. Een tuinscherm mag bijvoorbeeld niet hoger zijn dan 2 meter. Wil je dit wel? Dan moet hier een vergunning voor worden aangevraagd. Houd daarnaast altijd rekening met de wensen van de buren: zij moeten ook blij zijn met jullie hardhouten schutting.

Geplaatst in
Categorie: Hoveniers