X
  • Gemakkelijk in huis
  • Altijd op voorraad
  1. Home  »  
  2. Wiki  »  
  3. Categorie: Hoveniers  »  
  4. Composiet vlonderplanken

Composiet vlonderplanken

Kies jij liever voor de gulden middenweg? Ga dan voor vlonderplanken van composiet: een combinatie tussen kunststof en hout. Composiet vlonderplanken zijn, ten opzichte van vlonderplanken van hardhout, onderhoudsvrij én betaalbaar. Hardhout vlonderplanken moeten onderhouden worden, denk aan schilderen of beitsen. Bij composiet heb je daar geen last van.

De voordelen van composiet vlonderplanken

Wanneer je gaat voor een terras van composiet vlonderplanken, kies je voor de uitstraling van hardhout vlonderplanken maar vermijd je de nadelen die hardhout met zich meebrengt. Composiet ziet er namelijk uit als echt hout, maar dan zonder bewerking. Bovendien hebben composiet vlonderplanken, door de toevoeging van kunststof, nauwelijks onderhoud nodig. Ook splinters zijn verleden zijn en uitglijden is geen optie. Het is dus volkomen veilig, ook voor kinderen. Tot slot zijn vlonderplanken van composiet erg sterk, makkelijk te monteren én staan ze bekend om haar kleurbehoud, duurzaamheid en gunstige prijs.

Composiet is er in veel kleuren

Op zoek naar vlonderplanken van composiet in grijs, antraciet, bruin of zwart? Geen probleem, composiet is in veel kleuren verkrijgbaar. In onze showroom kunnen wij de verschillende kleuren voor composiet vlonderplanken laten zien. Kom gerust langs of maak een afspraak!

Het verschil tussen composiet en kunststof vlonderplanken

In composiet zit kunststof verwerkt, maar tussen composiet vlonderplanken en kunststof vlonderplanken zit alsnog een behoorlijk verschil! Het verschil zit hem met name in de uitstraling: kunststof zal nooit of te nimmer een houtuitstraling krijgen. Kunststof vlonderplanken zien we vaak terug bij horecadoeleinden, het is makkelijk schoon te maken.

Toepassing composiet vlonderplanken

Waar ga jij composiet vlonderplanken voor gebruiken? Wij mochten ze al leveren voor de aanleg van zwembaden, terrassen, tuinpaden, vijvers en op balkons. We helpen je graag met de aanleg van jouw project!

Geplaatst in
Categorie: Hoveniers