X
  • Gemakkelijk in huis
  • Altijd op voorraad
  1. Home  »  
  2. Wiki  »  
  3. Categorie: Aannemers  »  
  4. Plinten

Plinten kopen voor jouw project

Een goede afwerking is belangrijk voor het succesvol kunnen afronden van een project, dat begrijpen wij als geen ander. Mooie plinten spelen hierin een belangrijke rol, zowel plinten op de vloer als op het plafond. In ons assortiment hebben we verschillende soorten plinten: zowel hardhouten plinten, als MDF-plinten of meranti plinten. Lees meer.

Plinten plafond

Een kamer één geheel te laten lijken, daar zijn plafond plinten erg geschikt voor! Plinten voor het plafond zijn er in diverse soorten en maten: gebruik bijvoorbeeld brede plinten voor een opvallend effect, of smallere voor een subtieler effect. We zien dat er bij plafond plinten vaak wordt gekozen voor witte plinten. Maar ben je in voor iets gewaagder? Dan zijn de witte plinten in elke andere kleur te schilderen!

Meranti plinten

Meranti is een houtsoort afkomstig uit Zuidoost-Azië. Om het kromtrekken van meranti plinten tegen te gaan, zijn de plinten gevingerlast. Meranti is slechts één van de soorten hardhouten plinten die wij in ons assortiment hebben.

Hardhouten plinten

Hardhout is weer onder te verdelen in diverse houtsoorten, denk aan bangkirai, kerueng, ceder of azobe-hout. Het is duurzaam, sterk en makkelijk bewerkbaar en gaat tot wel 25 jaar mee.

Kabels wegwerken met hoge plinten

Wanneer er kabels weggewerkt moeten worden, is het slim om te werken met hoge plinten. En wist je dat hoge plinten ook over bestaande, lage plinten geplaatst kunnen worden? Dat maakt het plaatsen van hoge plinten nóg makkelijker.

Geplaatst in
Categorie: Aannemers