X
  • Gemakkelijk in huis
  • Altijd op voorraad
  1. Home  »  
  2. Wiki  »  
  3. Categorie: Aannemers  »  
  4. Bouwhout

Wat is bouwhout?

Hout is stevig, duurzaam én leent zich perfect voor het maken van gebouwen of bouwwerken. Of je nu op zoek bent naar latten, balken of regels voor jouw bouwproject: wij hebben voor elk project geschikt hout. Waarmee mogen we jou helpen?

Bouwhout kopen

Wanneer je zoekt naar bouwhout, zie je misschien door de bomen het bos niet meer. Want, er is ontzettend veel bouwhout verkrijgbaar. Allen weer met andere eigenschappen, geschikt voor andere toepassingen. Wil je bouwhout kopen, dan is het goed om eerst te kijken welke eigenschappen het hout moet hebben. Hardhouten planken hebben weer andere eigenschappen dan multiplex.

Bouwhout vuren

In Nederland is dit de populairste houtsoort die er verkrijgbaar is: bouwhout vuren. Logisch ook, want vuren bouwhout heeft een tal van goede eigenschappen. Vuren komt van de fijnspar en wordt gebruikt voor het maken van balken, latten, deuren, trappen…noem maar op! Bouwhout van vuren is goedkoop, geschikt voor binnen én buiten, in lange lengten verkrijgbaar en makkelijk te bewerken. Dit leent zich dus voor veel projecten.

Geplaatst in
Categorie: Aannemers