X
  • Gemakkelijk in huis
  • Altijd op voorraad
  1. Home  »  
  2. Wiki

Wiki

Douglas tuinhout

Op zoek naar tuinhout van de beste kwaliteit? Even over de grens, in het Duitse Zwarte Woud, staan ze: Douglassparren. Sparren die langzaam groeien, waardoor het hout afkomstig van deze bomen van betere kwaliteit is. Douglas tuinhout heeft een mooie, roze-achtige kleur die warmte uitstraalt en wordt met de dag populairder. Wij begrijpen wel waarom.

Lees verder...
Geplaatst in
Categorie: Hoveniers

Plaatmateriaal

Plaatmateriaal zijn planken die je kunt gebruiken voor veel verschillende toepassingen: meubels, tuinmeubels, plafonds of het maken van wanden. Voor zowel binnen- als buitengebruik onderscheiden wij velen soorten en maten. De diverse soorten plaatmateriaal die wij hebben zijn o.a.: underlayment, betonplex, spaanplaat, multiplex, hardboard, zachtboard, gipsplaten, Spano en OSB.

Lees verder...
Geplaatst in
Categorie: Aannemers

Kozijnhout meranti

Als er in Nederland gekozen wordt voor een kozijn van hardhout, komt men al vaak uit bij meranti kozijnhout. Meranti is een verzamelnaam van verschillende soorten hardhout die afkomstig zijn uit Zuidoost-Azië. Kenmerkend aan kozijnhout meranti is de kleur. Dit is meestal een donkerrode tot bruinrode kleur. Dit geeft de kozijnen een zeer warme en natuurlijke uitstraling.

Lees verder...
Geplaatst in
Categorie: Aannemers