X
  • Gemakkelijk in huis
  • Altijd op voorraad
  1. Home  »  
  2. Houthandel Zevenaar

Dé houthandel voor Zevenaar

Vlakbij Zevenaar is Houthandel de Graafschap gevestigd. In ons magazijn in Didam vindt u een groot assortiment aan houten platen, palen en balken. Maar wist u dat u ook voor veel ander bouwmaterialen als gipsplaten, isolatiemateriaal en ijzerwaren bij deze houtleverancier terecht kunt? Zelfs voor gevelbekleding, wand- en plafonddelen, deuren, kozijnen, dakramen en lichtkoepels hoeft u vanuit Zevenaar niet ver te rijden. Een bezoekje aan onze showroom zal u verrassen.

Koop uw schuifwandkast vlak bij Zevenaar

In onze showroom vindt u diverse schuifwandkasten van Garobe opgesteld. Een kastensysteem waarbij praktisch al uw wensen mogelijk zijn. Als garderobekast, boekenkast of waarvoor u ook kastruimte nodig heeft. De maatwerkkast wordt precies gemaakt volgens de afmetingen die u wenst. Zo past het perfect in de ruimte en verliest u geen kostbare ruimte. Breng een bezoek aan de showroom van Houthandel de Graafschap in Didam, vlakbij Zevenaar, en bekijk de voorbeeldopstellingen. We vertellen u graag alle mogelijkheden.

Houthandel de Graafschap, ook voor bedrijven uit Zevenaar

Als aannemer of klussenbedrijf uit Zevenaar en omstreken is het prettig te weten dat een gerenommeerde houtleverancier om de hoek zit. Bij Houthandel de Graafschap kunt u terecht voor praktisch alle houten bouwmaterialen die u nodig heeft voor uw bouwproject. Maar ook voor kant en klare producten zoals kozijnen, deuren, dakramen en lichtkoepels bent u bij ons aan het goede adres. Kortom, een houtleverancier die Zevenaar voorziet van meer dan alleen houten bouwmaterialen.