X
  • Gemakkelijk in huis
  • Altijd op voorraad
  1. Home  »  
  2. Houthandel Zelhem

Dé houthandel voor Zelhem

Een houthandel in de buurt van Zelhem, dat is een uitkomst. Houthandel de Graafschap uit Didam zit met een groot magazijn en een uitgebreide showroom vlak bij u in de buurt. Een houtleverancier die naast de reguliere producten als plaatmateriaal, houten balken en tuinhout ook exclusieve producten als gevelbekleding en wand- en plafondplaten levert. En dat op een steenworp afstand van Zelhem.

Prachtige gevelbekleding van Houthandel de Graafschap

Voor de afwerking van de buitenmuren biedt Houthandel de Graafschap diverse prachtige oplossingen van gerenommeerde merken. Niet alleen gemaakt van hout, maar ook van kunststof, keraliet, trespa of fortaliet. Tevens levert Houthandel de Graafschap bijbehorende benodigdheden als torx schroeven, boeidelen en lijmsystemen. Met een dergelijk assortiment zijn de mogelijkheden en zorgt u voor een huis in Zelhem met een geheel eigen look. Bovendien zijn de meeste materialen zeer sterk en onderhoudsarm.

Ook voor het interieur van uw huis in Zelhem

Met de plafond- en wandpanelen van uw houtleverancier voor Zelhem geeft u uw ruimte in een handomdraai een compleet nieuw uiterlijk. Eenvoudig te monteren, onderhoudsvriendelijk en leverbaar in een groot aantal stijlen. Zo heeft u iets unieks naar Zelhem gehaald. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan een kijkje in de uitgebreide showroom van Houthandel de Graafschap, slechts enkele kilometers van Zelhem.