X
  • Gemakkelijk in huis
  • Altijd op voorraad
  1. Home  »  
  2. Houthandel Wehl

Dé houthandel voor Wehl

Vlak bij Wehl vindt u dé houtleverancier van de regio; Houthandel de Graafschap. Deze specialist in houten bouwmaterialen uit Didam is het betere alternatief voor de bouwmarkt. Onze medewerkers zijn allemaal vaklui die met u mee kunnen denken en praten over de beste oplossing voor uw bouwproject.

Ook voor de afwerking naar Houthandel de Graafschap

Het zijn de details die het hem doen. Om uw bouwproject in Wehl echt te laten slagen, is de afwerking dus essentieel. Houthandel de Graafschap levert niet alleen de bouwmaterialen voor de basis, maar ook voor de details. We leveren plinten en koplatten als afwerking van vloer, plafond, deur of raamkozijn. Onbehandeld, gegrond of gelakt; aan u is de keus. Onze prachtige collectie NMC sierlijsten zorgen voor een unieke uitstraling in uw woning. Zoekt u inspiratie? Een bezoek aan onze showroom is dat ritje vanaf Wehl zeker waard.

Levering aan huis in Wehl

Uw benodigdheden zoals plaatmateriaal, houten balken, tuinhout of kozijnen en deuren haalt u eenvoudig op bij het magazijn van Houthandel de Graafschap in Didam. Heeft u moeite met het vervoer? Met alle plezier bezorgen we de materialen ook bij u thuis in Wehl en omstreken.