X
  • Gemakkelijk in huis
  • Altijd op voorraad
  1. Home  »  
  2. Houthandel Tolkamer

Dé houthandel voor Tolkamer

Woont u in Tolkamer en bent u op zoek naar een houthandel die hardhout levert? In Didam bevindt zich Houthandel de Graafschap. Een houtleverancier die gespecialiseerd is in hardhout. Vanzelfsprekend draagt ons hout het FSC keurmerk. Een garantie dat het hardhout milieuvriendelijk is geproduceerd en dat het afkomstig is uit een duurzaam beheerd naaldhoutbos of regenwoud.

Hardhout uit de buurt van Tolkamer

Houthandel de Graafschap ligt op een steenworp afstand van Tolkamer. Daar vindt u een groot assortiment aan hardhout én andere houtsoorten. Als tuinhout voor uw schutting, overkapping of tuinmeubilair. Maar ook voor bouwmaterialen als houten balken, palen en platen kunt u bij deze houtleverancier terecht. Zelfs voor gipsplaten, isolatiemateriaal en ijzerwerk bent u bij Houthandel de Graafschap aan het goede adres. Kom langs in ons magazijn of laat de materialen bij u thuis in Tolkamer bezorgen.

Houthandel voor particulieren en bedrijven

Houthandel de Graafschap levert zowel aan particulieren als aan bedrijven. Hardhouten palen, vurenhouten balken en allerlei soorten platen zoals multiplex, MDF en spaanplaat, is slechts een kleine greep uit ons standaard aanbod. Op bestelling leveren we diverse bouwpakketten voor houten tuinschermen, tuinhuisjes, dierenverblijven, tuinmeubelen en speeltoestellen. Bezoek onze showroom en magazijn. Vanuit Tolkamer bent u er zo.