X
  • Gemakkelijk in huis
  • Altijd op voorraad
  1. Home  »  
  2. Houthandel 's-Heerenberg

Dé houthandel voor ‘s-Heerenberg

U komt uit 's Heerenberg. Dan is Houthandel de Graafschap uit Didam slechts enkele kilometers bij u vandaan. Dat komt goed uit als u met uw tuin aan de slag gaat. Want naast allerlei (houten) bouwmaterialen leveren wij ook een groot assortiment aan tuinhout. Ook voor een houten terrasoverkapping, een houten veranda, een tuinhuisje of blokhut bent u maar even onderweg vanuit 's Heerenberg.

Prachtig hout in uw tuin in 's-Heerenberg

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eigen tuin? Bezoek de showroom van Houthandel de Graafschap in Didam of bekijk online de uitgebreide brochure . Onze medewerkers adviseren u graag. Indien gewenst bezorgen we de materialen natuurlijk bij u thuis in 's Heerenberg. Compleet geleverd met alle benodigdheden en overduidelijke instructies staat uw tuinobject in een handomdraai. Met een houten veranda geniet u het hele jaar door van uw tuin. Ook bij wind en regen.

Bezoek de showroom van Houthandel de Graafschap

Een tuinobject zoals een terrasoverkapping, een tuinhuisje, een prieel of een blokhut, dat koopt u niet van een plaatje. Het is tenslotte een investering voor jaren. Breng daarom een bezoekje aan de showroom van Houthandel de Graafschap. De medewerkers van dé houtleverancier in de regio hebben verstand van hout. Ze kunnen u dan ook uitgebreid adviseren om tot de juiste keus te komen. We zijn slechts enkele kilometers verwijderd van 's Heerenberg.