X
  • Gemakkelijk in huis
  • Altijd op voorraad
  1. Home  »  
  2. Houthandel Lobith

Dé houthandel voor Lobith

Als aannemer/klussenbedrijf uit Lobith of omstreken is het wel zo prettig om uw bouwmaterialen dichtbij te vinden. Houthandel de Graafschap in Didam levert een groot assortiment aan houten balken, plaatmateriaal, deuren en kozijnen en andere bouwmaterialen. Op een steenworp afstand van Lobith zijn we altijd dichtbij.

Ook voor de doe-het-zelver uit Lobith

Houten balken levert Houthandel de Graafschap in een groot aantal soorten en afmetingen. Dus ook voor u als klussende particulier, bent u bij ons aan het goede adres. Waarom zou u naar een grote bouwmarkt gaan, als u in de buurt van Lobith ook terecht kunt bij een echte specialist. Als gespecialiseerde houtleverancier kunnen we u uitvoerig adviseren over zaken als houtsoorten en afmetingen van houten balken en andere bouwmaterialen.

De houthandel voor Lobith denkt met u mee

Voor een doe-het-zelver is de keuze voor de juiste materialen zoals houten balken en platen niet altijd even gemakkelijk. Elk bouwproject is tenslotte verschillend. De medewerkers van Houthandel de Graafschap hebben veel kennis en ervaring om met u mee te denken en u te adviseren. Met die steun slaagt elk project.