X
  • Gemakkelijk in huis
  • Altijd op voorraad
  1. Home  »  
  2. Houthandel Doetinchem

Dé houthandel voor Doetinchem

Voor aannemers, hoveniers, klussenbedrijven en andere ondernemers uit Doetinchem is Houthandel de Graafschap dé houtleverancier van de regio. Waar anders vindt u zo'n uitgebreid assortiment aan houten bouwmaterialen én medewerkers die dezelfde vaktaal spreken als u.

Houthandel de Graafschap, op een steenworp afstand van Doetinchem

Materialen voor uw bouwproject, die haalt u toch het liefst uit de regio? Houthandel de Graafschap uit Didam is altijd dichtbij. Dat scheelt tijd, als u de materialen zelf ophaalt vanuit Doetinchem. Of het scheelt transportkosten, als u ervoor kiest om de materialen te laten bezorgen.

Ook voor particulieren uit Doetinchem

Ook particulieren kunnen profiteren van de kwaliteit, service en vakkennis van Houthandel de Graafschap uit Didam. Het assortiment bestaat niet alleen uit een grote variatie aan plaatmateriaal, vurenhout, tuinhout en allerlei bouwpakketten van houten producten (zoals blokhutten, overkappingen, speeltoestellen en meubilair). Ook voor ander bouwmaterialen kunt u bij deze houtleverancier terecht. Voor uw gipsplaten, ijzerwaren en isolatiemateriaal hoeft u dus echt niet naar de bouwmarkt toe. Bij dé houthandel voor Doetinchem uit Didam vindt u alles wat u zoekt voor uw bouw- of tuinproject.