X
  • Gemakkelijk in huis
  • Altijd op voorraad
  1. Home  »  
  2. Houthandel Doesburg

Dé houthandel voor Doesburg

Houten tuinschermen, daarvoor hoeft u niet ver te rijden. Want vlakbij Doesburg is Houthandel de Graafschap gevestigd. Een houtleverancier waar u niet alleen voor allerhande tuinschermen terecht kunt, maar ook voor ander tuinhout en overige bouwmaterialen. Ga vanuit Doesburg dus niet naar de eerste de beste bouwmarkt, maar laat u goed adviseren door dé specialist in hout.

Levering tot in de tuin in Doesburg

Houten schuttingen zijn niet eenvoudig te vervoeren. Dan is het goed om te weten dat Houthandel de Graafschap de houten tuinschermen aflevert, bij u thuis in Doesburg of waar dan ook in de Liemers of Achterhoek. Bovendien krijgt u advies van echte vakmensen. Mensen die weten waar ze over praten als het gaat om het plaatsen van houten omheiningen. Ze vertellen u de voor- en nadelen van de verschillende materialen zoals vuren en bankirai, maar ook hoe u de houten schuttingen veilig kunt plaatsen. Met de service van Houthandel de Graafschap bent u verzekerd van een houten tuinscherm dat jarenlang meegaat. En dat zo vlak bij Doesburg.

Houthandel in tuinproducten

Met een houten omheining rondom uw tuin bent u er vaak nog niet. Om de tuin in één stijl te houden. Een bijpassend paviljoen, tuinhuisje of meubilair in hetzelfde houtsoort maakt het echt af. Dé houtleverancier in de buurt van Doesburg, Houthandel de Graafschap, levert bouwpakketten van bij elkaar passende houten tuinproducten. Alles is gemaakt van de beste kwaliteit, FSC gewaarmerkt, hout. Dat geeft een goed gevoel.